Banerji’s naar Nederland

Banerji's geven seminar in Nederland over homeopathie bij kanker. Zij hebben een ongekende ervaring met de behandeling van mensen met kanker. Hun slagingspercentage bij kanker is ongeveer 50%.

Prasanta Banerji, arts en Pratib Banerji, arts

Op 1 en 2 november zijn de Banerji’s in Nederland. Prasanta en Pratib Banerji, vader en zoon, zijn beiden arts. In India geven zij leiding aan een kliniek waar zij mensen behandelen met uitsluitend homeopathie.

Niet alleen de resultaten zijn opzienbarend. Ook de aantallen mensen die zij behandelen zijn ongekend. Zij hebben de supervisie over een aantal artsen die in totaal ruim 300.000 mensen per jaar behandelen.

Banerji’s en kanker

Zij hebben zich toegelegd op de behandeling van ernstige aandoeningen, met name kanker. Hun expertise hierin is uniek. De homeopathie, die beiden met de paplepel is ingegoten, weten zij in te zetten voor de meest uiteenlopende vormen van kanker.   De Banerji's hebben een ongekende ervaring met de behandeling van mensen met kanker met homeopathie. Hun slagingspercentage bij kanker ligt rond de 50%. Jeanine Slot is klassiek homeopaat RH en werkt met de methode van de Banerji's. Met deze methode hebben de Banerji's een buitengewoon effectief systeem ontwikkeld voor de behandeling van een grote diversiteit aan ziekten, waaronder kanker.  Jeanine Slot is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met kanker. Zij maakt daarbij gebruik van de  methode van de Banerji's voor de homeopathische behandeling van mensen met kanker. Daarnaast is Jeanine Slot orthomoleculair therapeut.

De combinatie van hun uitmuntendheid in de homeopathie en de enorme aantallen mensen die zij hiermee behandeld hebben is de basis voor een geheel nieuw niveau van toepassing van de homeopathie. Met het in kaart brengen van de resultaten van hun behandelingen in de afgelopen 60 jaar hebben zij een bron van informatie voor een nieuwe manier van uitoefening van het vak.

Met de statistieken van de resultaten van deze aantallen zijn zij in staat geweest protocollen te ontwikkelen. Hiermee kunnen kanker en andere chronische aandoeningen effectief worden behandeld.

In hun kliniek in India behandelen de Banerji's per dag ruim 1000 mensen met kanker en andere ernstige chronische aandoeningen.  Hun methode: uitsluitend homeopathie. Zij hebben protocollen ontwikkeld voor de behandeling van kanker en andere aandoeningen. Bij kanker is hun slagingspercentage ongeveer 50%.

De Banerji’s hebben hiermee niet alleen de patiënt een grote dienst bewezen, maar ook de homeopaat. Het maakt het voor een homeopaat voor het eerst mogelijk om kanker en andere ernstige aandoeningen te behandelen op basis van een beproefd protocol.

Elke homeopaat die de wens heeft om kanker te behandelen heeft nu de kennis in huis om dit op effectieve wijze te doen. Die kennis is gefundeerd op de ervaring met duizenden gevallen.

Ter aanvulling op de medische behandeling zijn de protocollen van de Banerji’s een ‘must’ voor iedereen die de kans van slagen van de medische behandeling wil verhogen.

Voor meer informatie, zie www.banerjiprotocolsnederland.nl

 

© Jeanine Slot 2014