Boeken

Nederlandstalige boeken over voeding en kanker:

 

'Het verzwegen verhaal over kanker' door prof. B.S. Peskin gaat over de relatie tussen voeding en kanker. Het beschrijft het onderzoek van dr. O.H. Warburg naar de primaire oorzaak van kanker waar hij in 1931 de Nobelprijs voor gekregen heeft,

 

Prof. B.S. Peskin

Het verzwegen verhaal over kanker

uitg. Succesboeken

Dit is één van de boeken die een 'must' zijn voor mensen met kanker. Het gaat over de rol van voeding bij kanker en over een gezonde levenswijze voor mensen met kanker. Het is geschreven aan de hand van het persoonlijke verhaal van de auteur die zelf aan kanker leed. Het is één van de boeken die Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker adviseert.

 

 

 

 

dr. D. Servan-Schreiber

Antikanker – Een nieuwe levensstijl

uitg. Kosmos

 

De arts en bioloog Valstar heeft een diepgaand onderzoek gedaan naar de werkzaamheid van tientallen voedingsstoffen bij kanker. Bepaalde stoffen in de voeding blijken een remmende werking te hebben op kanker. Sommige stoffen in de voeding werken meer specifiek op bepaalde soorten kanker. Dit boek is een 'must' is voor iedereen die kanker heeft of een naaste heeft die lijdt aan kanker. Het is één van de boeken die Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker aanprijst. Met enige regelmaat houdt zij lezingen over voeding bij kanker. Jeanine Slot is orthomoleculair therapeut, gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met kanker.

 

E. Valstar, arts

Voedingsinterventie bij kanker

uitg. Strengholt

 

 

In dit boek legt natuurarts Moolenburgh uit wat je allemaal kunt doen om op natuurlijke wijze het lichaam te ondersteunen in de strijd tegen kanker. Voeding speelt een cruciale rol bij kanker, zo blijkt. Dit boek, over de rol van voeding bij kanker, is één van de boeken die Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker adviseert. Jeanine Slot is orthomoleculair therapeut, gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met kanker.

 

H.C. Moolenburgh, arts

U kunt meer dan u denkt – Aanvullende maatregelen om kanker te helpen voorkomen en genezen

uitg. Lemniscaat

 

 

Dit boek, over de rol van voeding bij kanker, is één van de boeken die Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker adviseert. Jeanine Slot is orthomoleculair therapeut, gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met kanker. Zij geeft regelmatig lezingen over voeding bij kanker. Jeanine Slot adviseert bij kanker naast een gezonde voeding ook voedingssupplementen en homeopathie. Jeanine Slot adviseert mensen een aantal boeken over kanker en voeding te lezen, zodat zij zelf actiever zijn betrokken bij hun herstel. Met enige regelmaat geeft Jeanine Slot lezingen over kanker en voeding. In de lezing geeft zij een lijst boeken over kanker en voeding. Jeanine Slot is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met kanker.

 

M. Rath, arts

De overwinning op kanker!, deel 1: iets onvoorstelbaars wordt mogelijk

uitg. Dr. Rath Health Foundation

 

 

 

Dit boek, over de rol van voeding bij kanker, is één van de boeken die Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker adviseert. Jeanine Slot is orthomoleculair therapeut in Nieuwegein. Jeanine Slot geeft regelmatig lezingen over kanker en voeding. Jeanine Slot is lid MBOG.Dit boek, over de rol van voeding bij kanker, is één van de boeken die Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker adviseert.

dr. R. Beliveau en dr. D. Gingras, Eten tegen kanker, de rol van voeding bij het ontstaan van kanker (en kookboek), uitg. Kosmos

 

 

Wat Angelina niet wist over kanker (over de relatie tussen kanker en voeding), door Ard Pisa

 

A. Pisa

Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten

uitg. Succesboeken

 

Dit boek, over de rol van voeding bij kanker, is één van de boeken die Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker adviseert.

 

drs. H.J. Trentelman

Chemo? Of kan ik zelf kiezen?

uitg. Succesboeken

 

 

 

Dit standaardwerk van dokter Moerman, over de rol van voeding bij kanker, wordt door Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker aangeprezen.

 

C. Moerman, arts

Kanker als gevolg van onvolwaardige voeding kan genezen door dieet en therapie

uitg. Ankh-Hermes

 

 

Dit boekje, over gezonde voeding bij kanker, wordt door Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker aangeprezen.

 

J. Landman-Kasper

De Moerman-therapie – voorkomen en genezen van kanker

uitg. Ankh-Hermes

Dit boekje, over gezonde voeding bij kanker, wordt door Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker aangeprezen.

 

 

E. Wannee-Immerzeel

Het Moerman dieet – recepten

uitg. Ankh-Hermes

 

 

 

Dit standaardwerk, over de rol van voeding bij kanker, wordt door Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker aangeprezen,

 

A.J. Houtsmuller, arts

Het Dr. Houtsmullerdieet

uitg. Bohn Stafleu Van Loghum

 

 

Dit boek, over gezonde voeding bij kanker, wordt door Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker aangeprezen.

 

S. Kabos en N. van Winden

Het Dr. Houtsmuller Kookboek

uitg. Bohn Stafleu Van Loghum

 

Dit boek, over de rol van voeding bij kanker, wordt door Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker aangeprezen.

A.J. Houtsmuller, arts

Niet-toxische tumortherapie

uitg. Bohn Stafleu Van Loghum

 

Dit boek, over de rol van voeding bij kanker, wordt door Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker genoemd.

 

A. Moritz

Kanker is geen ziekte … maar een overlevingsmechanisme

uitg. Ankh Hermes

 

Dit boek, over de rol van voeding bij kanker, wordt door Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker aangeprezen.

 

dr. G.E. Schuitemaker

Nieuw licht op vitamine D en chronische ziekten

uitg. Ortho Communications & Science

 

Dit boek, over de rol van voeding bij kanker, wordt door Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker aangeprezen.

 

 

dr. G.E. Schuitemaker

Astaxanthine – de algen antioxidant

uitg. Ortho Communications & Science

 

 

Overgewicht kanker depressie, over het belang van water bij kanker, wordt door Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker aangeprezen.

F. Batmanghelidj, arts

Overgewicht, kanker, depressie

Uitg. Succesboeken

 

 

 

Dit boek, over de rol van voeding bij kanker, wordt door Jeanine Slot in haar lezingen over voeding bij kanker genoemd. Mensen met kanker adviseert Jeanine Slot salvestrolen in hoge dosering. Deze hebben een remmende werking op kanker.

 

dr. P.A. J. Holst

Hoe vergroten wij onze afweer tegen kanker, Hedendaagse voeding is arm aan fytoalexinen en salvestrol

uitg. Free Musketeers

 

 

 

© Jeanine Slot 2020