Disclaimer

Disclaimer. Deze website gaat over de relatie tussen kanker en voeding. Uit talloze onderzoeken is de relatie tussen kanker en voeding vastgesteld. Dit geldt voor darmkanker, borstkanker, prostaatkanker en andere vormen van kanker. Voor een medische behandeling tegen kanker dient men zich te wenden tot een arts. Deze disclaimer benadrukt dat deze website de lezer slechts wil informeren over welke voedingsstoffen een remmend effect hebben op de groei van kanker.

Deze disclaimer wil benadrukken dat deze website gaat over voedingsstoffen, niet over geneesmiddelen. Deze website is bedoeld om de lezer te informeren over de relatie tussen voeding en kanker.

De informatie op deze website kan niet in de plaats treden van medisch advies of een medische behandeling en is ook niet bedoeld om medisch advies of een medische behandeling te ontraden.

Specifieke voedingsstoffen kunnen bepaalde soorten kanker remmen. Dit is uit talloze wetenschappelijke onderzoeken gebleken. Deze stoffen moeten gezien worden als een aanvulling op een gezonde en evenwichtige voeding. Een gezonde en evenwichtige voeding bevat voldoende verse groenten en fruit, is gevarieerd en bevat zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen of bewerkingen.

Als u kanker heeft, dient u een medische behandeling te ondergaan. U kunt ervoor kiezen om naast de medische behandeling uw voeding uit te breiden met stoffen waarvan is gebleken dat zij een gunstig effect kunnen hebben op het lichaam. U verhoogt daarmee de kans dat het lichaam in staat is de ziekte te overwinnen.

Disclaimer. Deze website gaat over de relatie tussen kanker en voeding. Voor medisch advies bij kanker dient men zich te wenden tot een arts. Voor meer informatie over wat orthomoleculaire therapie kan doen bij kanker, zie de website van de MBOG (Maatschap ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde), www.mbog.nl

Voor meer informatie over de orthomoleculaire therapie, zie de website van de MBOG (Maatschap ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). Voor meer informatie over de homeopathie, zie www.klassiekehomeopathie.nl . Voor meer informatie over de Banerji protocollen, zie www.banerjiprotocolsnederland.nl .

 

© Jeanine Slot 2016